Рецепти

Смачна яловичина, тушкована з овочами на сковороді

Цей рецепт яловичини, тушкованої з овочами на сковороді, – ідеальний варіант для тих, хто цінує швидкість приготування та бажає смачно та поживно пообідати. Завдяки використанню сковороди цей процес стає ще простішим та ефективнішим. З цим рецептом ви зможете насолоджуватися ніжною та соковитою яловичиною, ароматними овочами та багатошаровим смаком.

Інгредієнти:

  • Яловичина – 700 г
  • Картопля – 4 шт
  • Корінь селери – 1/2 шт
  • Рослинна олія – 2 ст. л
  • Бульйонні кубики яловичі – 3 шт
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Вода – 1 л

Приготування:

Яловичину, картоплю, селеру та моркву наріжте середніми шматочками, цибулю – дрібненько. У сковороді розігрійте олію на великому вогні. Золотисто підсмажте м’ясо з усіх боків. Розчиніть кубики у гарячій воді та залийте яловичину. Після закипання прикрийте кришкою та тушуйте м’ясо на помірному вогні близько години. Додайте всі овочі. Перемішайте та готуйте ще 20–25 хвилин.

Останні новини

Макс Барських здивував різдвяним настроєм своїх фанів

Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…

Артур Логай поділився кадрами зі шрамами на руках

Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…

Смачний та швидкий квасолевий суп

Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…

Смачні смажені креветки з ароматом часнику

Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…

Смачні вареники з квашеною капустою

Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…

Зірка “Ліги сміху” Розовий розповів про проблеми зі здоров’ям

Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…