Цей рецепт яловичини, тушкованої з овочами на сковороді, – ідеальний варіант для тих, хто цінує швидкість приготування та бажає смачно та поживно пообідати. Завдяки використанню сковороди цей процес стає ще простішим та ефективнішим. З цим рецептом ви зможете насолоджуватися ніжною та соковитою яловичиною, ароматними овочами та багатошаровим смаком.
Інгредієнти:
Приготування:
Яловичину, картоплю, селеру та моркву наріжте середніми шматочками, цибулю – дрібненько. У сковороді розігрійте олію на великому вогні. Золотисто підсмажте м’ясо з усіх боків. Розчиніть кубики у гарячій воді та залийте яловичину. Після закипання прикрийте кришкою та тушуйте м’ясо на помірному вогні близько години. Додайте всі овочі. Перемішайте та готуйте ще 20–25 хвилин.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…