Цей рецепт печива з шоколадними краплями приверне вашу увагу своїм чудовим ароматом та неповторним смаком. Ця солодка випічка чудово підійде для пригощання гостей або для створення затишного десерту для родинного вечора.
Інгредієнти:
Приготування:
Збийте вершкове масло та цукор до повітряної маси. Додайте яйця та ванільний екстракт і знову збийте. У іншій мисці змішайте муку, какао, сіль, соду та сухе молоко, потім додайте масляно-цукрову масу. Додайте шоколадні краплі та ще раз усе добре перемішайте. Відправте тісто в холодильник на годину або на всю ніч. Розігрійте духовку до 170 °C, викладіть пекарський пергамент, сформуйте з тіста невеликі кульки діаметром 2–2,5 см, трохи приплющить і розташуйте на підготовленій поверхні. Відправте в духовку на 10 хвилин, потім вийміть готове печиво, дайте трохи остигнути, а потім обережно перекладіть його в окрему посудину.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…