Цей рецепт макових булочок – чудова можливість порадувати себе та близьких вишуканим десертом. Завдяки поєднанню ніжного тіста з м’яким сиром та смаковою маковою начинкою ці булочки стануть відмінним доповненням до сніданку або чаю. Готувати їх легко та швидко, а результат запросто вас порадує!
Інгредієнти:
Приготування:
Сполучіть м’який сир з усіма інгредієнтами, крім макової начинки. Замісіть м’яке та еластичне тісто. Розкочуйте його, розкладіть макову начинку, а потім злегка попудріть цукром та положіть посередині три невеликих шматочки вершкового масла. Зверніть в рулет, розріжте на булочки, змастіть жовтком. Відправте до духовки на 180° протягом 40-55 хвилин.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…