Цей рецепт макових булочок – чудова можливість порадувати себе та близьких вишуканим десертом. Завдяки поєднанню ніжного тіста з м’яким сиром та смаковою маковою начинкою ці булочки стануть відмінним доповненням до сніданку або чаю. Готувати їх легко та швидко, а результат запросто вас порадує!
Інгредієнти:
Приготування:
Сполучіть м’який сир з усіма інгредієнтами, крім макової начинки. Замісіть м’яке та еластичне тісто. Розкочуйте його, розкладіть макову начинку, а потім злегка попудріть цукром та положіть посередині три невеликих шматочки вершкового масла. Зверніть в рулет, розріжте на булочки, змастіть жовтком. Відправте до духовки на 180° протягом 40-55 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…