Цей рецепт макових булочок – чудова можливість порадувати себе та близьких вишуканим десертом. Завдяки поєднанню ніжного тіста з м’яким сиром та смаковою маковою начинкою ці булочки стануть відмінним доповненням до сніданку або чаю. Готувати їх легко та швидко, а результат запросто вас порадує!
Інгредієнти:
- М’який сир 5% – 180 г
- Вершкове масло – 50 г
- Борошно пшеничне – 220 г
- Яйце – 1 шт
- Цукор – 50 г
- Розпушувач – 1 ч. л
- Макова начинка – 200 г (мак замочити в цукровій пудрі та гарячій воді 2 години)
Приготування:
Сполучіть м’який сир з усіма інгредієнтами, крім макової начинки. Замісіть м’яке та еластичне тісто. Розкочуйте його, розкладіть макову начинку, а потім злегка попудріть цукром та положіть посередині три невеликих шматочки вершкового масла. Зверніть в рулет, розріжте на булочки, змастіть жовтком. Відправте до духовки на 180° протягом 40-55 хвилин.