Нове

Як приготувати пиріг з вишнею та сиром – швидкий рецепт, якого ви точно не знали

Торт без особливих вишукувань, досить простий. Готується досить легко, і якщо не морочитися прикрасою, то часу займе зовсім небагато.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі 1 категорії – 4 шт.
  • Цукор – 120 г
  • Борошно пшеничне – 110 г
  • Крохмаль – 25 г
  • Сіль – щіпка

Для крему

  • Сир – 0,5 кг
  • Жирна сметана (40%) – 3 ст. ложки
  • Цукрова пудра – 150 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Фісташкова паста (можна замінити будь-якою горіховою пастою) – 2 ст. ложки
  • Ванільний цукор – 1 пакетик

Для начинки

  • Заморожена вишня
  • Декілька мандаринів
  • Шоколадні «краплі»

Для випікання використовую форму діаметром 20 см.

Приготування:

Яйця змішую із цукром, додаю сіль. Міксером збиваю яйця до утворення стійкої щільної піни. Після цього порціями додаю суміш борошна та крохмалю та акуратно перемішую. Тісто має бути однорідним, без будь-яких грудочок.

Коли тісто готове, акуратно виливаю у форму і випікаю 35-40 хвилин за температури 170°С.

У результаті виходить досить пишний бісквіт. Даю бісквіту трохи охолонути у формі. Потім виймаю із форми і даю остаточно охолонути.

Поки бісквіт остигає, займуся кремом.

Окремо збиваються яйця з додаванням невеликої кількості цукрової пудри. Сир перетираю через сито, потім до нього додаю сметану, залишки цукрової пудри, ванільний цукор, горіхову пасту. Все збиваю. Коли вийшла однорідна суміш, не перестаючи перемішувати, додаю збиті яйця. Ставлю крем у холодильник.

Поки крем охолоджується, бісквіт розрізаю на 3 коржі.

Для начинки беру заморожену вишню, кілька мандаринів, шоколадні краплі.

Починаю збирання торта. Викладаю у форму корж, на нього шар крему, на крем фрукти і шоколад. Покриваю ще шаром крему. Далі корж, крем, фрукти, крем, корж. Крем витрачаю так, щоб залишилося на обмазування зовні. Торт у формі забираю на кілька годин у холодильник.

Через пару годин дістаю торт з холодильника, прибираю форму, обмазую кремом, що залишився.

Смачного!

Нове

Популярне