Ця оригінальна вівсяна каша з сайрою та томатами — цікаве поєднання корисних інгредієнтів. Вона не лише смачна, але й насичує енергією на цілий день. Соковиті томати та пікантна бринза додають страві особливого смаку, а сайра робить її більш поживною.
Інгредієнти:
Приготування:
Доведіть до кипіння воду та додайте вівсяні пластівці тривалого варіння. Варіть кашу на повільному вогні протягом 15-20 хвилин, постійно помішуючи, поки вона не стане м’якою. Поки каша вариться, підготуйте начинку. Наріжте червону цибулю дрібними кубиками та обсмажте її на вершковому маслі до м’якості. Потім додайте до цибулі нарізані томати, зменшуємо вогонь і тушкуйте ще 5-7 хвилин. Злийте масло з консервованої сайри в окрему місткість, а рибу розімніть виделкою. Додайте сайру до тушкованих томатів і дайте прогрітись ще кілька хвилин, поки суміш стане ароматною. Коли вівсянка готова, додайте до неї бринзу і столову ложку олії від сайри. Добре перемішайте, щоб бринза повністю розчинилася і зробила кашу ніжнішою. Викладіть зверху на кашу томатно-рибний соус, прикрасьте додатковою бринзою або свіжою зеленню за бажанням і подавайте до столу.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…