Стрімко, просто і смачно! Спробуйте цей рецепт свиної відбивної в кунжутному паніруванні! Завдяки цьому паніруванню страва набуває неповторного смаку та хрусткої текстури. Ця страва стане чудовим варіантом для швидкого і смачного обіду або вечері з вашою родиною.
Інгредієнти:
Приготування:
М’ясо нарізати на 4 шматочки відбивної, відбити. Посолити та поперчити. Обмокнути в білок з усіх боків і запанірувати в кунжуті. Смажити з обох сторін по 5-7 хвилин на середньому вогні.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…