Рецепти

Смачна вечеря з кабачків та фаршу

Інгредієнти:

  • Фарш (будь-який) – 500 г
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Кріп, петрушка – по пів пучка (30 г)
  • Сіль – 1 ч.л. без гірки (за смаком)
  • Спеції для фаршу – за смаком
  • Паприка – 1 ч.л.
  • Кабачки – 2 шт
  • Помідори – 4 шт
  • Сметана – 150 мл
  • Сир – 100 г для заливання + 40 г для посипання зверху
  • Сіль -1 ч.л. без гірки (за смаком)
  • Хмелі-сунелі або спеції за смаком
  • Вода – 50 мл

Приготування:

До фаршу додаємо натерту на великій тертці цибулю і натертий на дрібній тертці часник. Кріп та петрушку нарізати дрібно. Солимо на смак і додаємо спеції. перемішуємо і злегка відбиваємо фарш.

Змочити руки у воді і скачати кульки (розмір: діаметр кабачка).

Кабачки та помідори нарізати пластинками шириною ~0,7-1см.

По черзі складаємо кабачок, фарш, помідор. Укладаємо у форму.

Готуємо заливку: сметану перемішати з натертим сиром, сіллю та спеціями. Додаємо трохи води та заливаємо кабачки зверху.

Запікаємо 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Посипаємо сиром та запікаємо ще 15 хвилин.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…