Інгредієнти:
Приготування:
До фаршу додаємо натерту на великій тертці цибулю і натертий на дрібній тертці часник. Кріп та петрушку нарізати дрібно. Солимо на смак і додаємо спеції. перемішуємо і злегка відбиваємо фарш.
Змочити руки у воді і скачати кульки (розмір: діаметр кабачка).
Кабачки та помідори нарізати пластинками шириною ~0,7-1см.
По черзі складаємо кабачок, фарш, помідор. Укладаємо у форму.
Готуємо заливку: сметану перемішати з натертим сиром, сіллю та спеціями. Додаємо трохи води та заливаємо кабачки зверху.
Запікаємо 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Посипаємо сиром та запікаємо ще 15 хвилин.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…