Інгредієнти:
Приготування:
До фаршу додаємо натерту на великій тертці цибулю і натертий на дрібній тертці часник. Кріп та петрушку нарізати дрібно. Солимо на смак і додаємо спеції. перемішуємо і злегка відбиваємо фарш.
Змочити руки у воді і скачати кульки (розмір: діаметр кабачка).
Кабачки та помідори нарізати пластинками шириною ~0,7-1см.
По черзі складаємо кабачок, фарш, помідор. Укладаємо у форму.
Готуємо заливку: сметану перемішати з натертим сиром, сіллю та спеціями. Додаємо трохи води та заливаємо кабачки зверху.
Запікаємо 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Посипаємо сиром та запікаємо ще 15 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…