Інгредієнти:
Приготування:
До фаршу додаємо натерту на великій тертці цибулю і натертий на дрібній тертці часник. Кріп та петрушку нарізати дрібно. Солимо на смак і додаємо спеції. перемішуємо і злегка відбиваємо фарш.
Змочити руки у воді і скачати кульки (розмір: діаметр кабачка).
Кабачки та помідори нарізати пластинками шириною ~0,7-1см.
По черзі складаємо кабачок, фарш, помідор. Укладаємо у форму.
Готуємо заливку: сметану перемішати з натертим сиром, сіллю та спеціями. Додаємо трохи води та заливаємо кабачки зверху.
Запікаємо 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Посипаємо сиром та запікаємо ще 15 хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…