Нове

Смачна вечеря з кабачків та фаршу

Інгредієнти:

  • Фарш (будь-який) – 500 г
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Кріп, петрушка – по пів пучка (30 г)
  • Сіль – 1 ч.л. без гірки (за смаком)
  • Спеції для фаршу – за смаком
  • Паприка – 1 ч.л.
  • Кабачки – 2 шт
  • Помідори – 4 шт
  • Сметана – 150 мл
  • Сир – 100 г для заливання + 40 г для посипання зверху
  • Сіль -1 ч.л. без гірки (за смаком)
  • Хмелі-сунелі або спеції за смаком
  • Вода – 50 мл

Приготування:

До фаршу додаємо натерту на великій тертці цибулю і натертий на дрібній тертці часник. Кріп та петрушку нарізати дрібно. Солимо на смак і додаємо спеції. перемішуємо і злегка відбиваємо фарш.

Змочити руки у воді і скачати кульки (розмір: діаметр кабачка).

Кабачки та помідори нарізати пластинками шириною ~0,7-1см.

По черзі складаємо кабачок, фарш, помідор. Укладаємо у форму.

Готуємо заливку: сметану перемішати з натертим сиром, сіллю та спеціями. Додаємо трохи води та заливаємо кабачки зверху.

Запікаємо 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Посипаємо сиром та запікаємо ще 15 хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне