Цей рецепт вершкової пасти з петрушкою принесе нові аромати й смаки у ваші страви. Комбінація ніжності вершкового смаку та свіжості петрушки зробить цю пасту чудовим додатком до будь-якого обіду чи вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть пасту. Розтопіть у сковороді вершкове масло. Туди ж видавіть часник, через декілька секунд додайте туди пасту. Добре змішайте, додайте нарізану петрушку та полийте усе соком лимона. Посоліть і поперчіть. Перемішайте і подавайте до столу.
Вони пропонують глядачам безпрецедентний доступ до контенту, розширюючи можливості вибору та дозволяючи переглядати улюблені фільми…
Українська співачка Lida Lee, справжнє ім'я якої Лідія Скорубська, презентувала нову пісню під назвою "Зима…
Українська співачка Анна Трінчер відверто відповіла на запитання про те, чи шкодує вона про шлюб…
Бананово-полуничний смузі — це ідеальний варіант для швидкого, смачного та поживного сніданку або перекусу. Завдяки…
Адобо – це традиційна страва філіппінської кухні, де свинина тушкується в соєвому соусі з оцтом…
Сирні палички з халумі – це чудова закуска з яскравим смаком та хрусткою скоринкою, яка…