Мрієте про здорове, смачне і ситне обіднє меню? Рибні котлети з печінкою тріски – ідеальний вибір для всієї родини! Це смачна альтернатива звичайним м’ясним котлетам, яка не лише задовольнить ваші кулінарні пристрасті, а й забезпечить організм корисними речовинами. Приготуйте цей рецепт разом з нами та порадуйте близьких смачною стравою!
Інгредієнти:
Приготування:
З батона зріжте корки. М’якуш замочіть у сливках на 10 хвилин. Рибне філе та батон прокрутіть через м’ясорубку. Додайте сіль, перець і добре змішайте, це займе кілька хвилин. Розділіть фарш на 12 однакових частин. З банки з печінкою тріски вилийте олію. Великі шматочки розділіть на декілька частин. Візьміть одну порцію фаршу. Зробіть з неї коло і покладіть посередині шматочок печінки, зверху закрийте фаршем, щоб начинка опинилася всередині. Так само сформуйте котлети з решти інгредієнтів. Обваляйте у панірувальних сухарях. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Смажте котлети по кілька хвилин з кожного боку, щоб вони стали золотистими.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…