Мрієте про здорове, смачне і ситне обіднє меню? Рибні котлети з печінкою тріски – ідеальний вибір для всієї родини! Це смачна альтернатива звичайним м’ясним котлетам, яка не лише задовольнить ваші кулінарні пристрасті, а й забезпечить організм корисними речовинами. Приготуйте цей рецепт разом з нами та порадуйте близьких смачною стравою!
Інгредієнти:
Приготування:
З батона зріжте корки. М’якуш замочіть у сливках на 10 хвилин. Рибне філе та батон прокрутіть через м’ясорубку. Додайте сіль, перець і добре змішайте, це займе кілька хвилин. Розділіть фарш на 12 однакових частин. З банки з печінкою тріски вилийте олію. Великі шматочки розділіть на декілька частин. Візьміть одну порцію фаршу. Зробіть з неї коло і покладіть посередині шматочок печінки, зверху закрийте фаршем, щоб начинка опинилася всередині. Так само сформуйте котлети з решти інгредієнтів. Обваляйте у панірувальних сухарях. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Смажте котлети по кілька хвилин з кожного боку, щоб вони стали золотистими.
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…
Українська продюсерка Олена Мозгова пригадала важкі моменти з життя своєї родини та показала, якою була…
Маринована морква — це легка та швидка закуска, яка прекрасно підходить до будь-якої страви. Свіжий…
Фаршировані шампіньйони — це смачна та проста закуска, яка чудово підходить для святкових столів або…
Свині котлети — це класичне блюдо, яке завжди залишається актуальним завдяки своїй ситності та простоті…
Українська психологиня Наталія Холоденко порадувала своїх підписників сімейним контентом, поділившись зворушливими моментами з дітьми. Відомо,…