Мрієте про здорове, смачне і ситне обіднє меню? Рибні котлети з печінкою тріски – ідеальний вибір для всієї родини! Це смачна альтернатива звичайним м’ясним котлетам, яка не лише задовольнить ваші кулінарні пристрасті, а й забезпечить організм корисними речовинами. Приготуйте цей рецепт разом з нами та порадуйте близьких смачною стравою!
Інгредієнти:
- Філе білої риби – 800 г
- Батон – 150 г
- Вершки – 100 мл
- Печінка тріски консервована – 1 банка
- Сіль, перець – на смак
- Рослинна олія – 3 ст. л
- Панірувальні сухарі – 60 г
Приготування:
З батона зріжте корки. М’якуш замочіть у сливках на 10 хвилин. Рибне філе та батон прокрутіть через м’ясорубку. Додайте сіль, перець і добре змішайте, це займе кілька хвилин. Розділіть фарш на 12 однакових частин. З банки з печінкою тріски вилийте олію. Великі шматочки розділіть на декілька частин. Візьміть одну порцію фаршу. Зробіть з неї коло і покладіть посередині шматочок печінки, зверху закрийте фаршем, щоб начинка опинилася всередині. Так само сформуйте котлети з решти інгредієнтів. Обваляйте у панірувальних сухарях. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Смажте котлети по кілька хвилин з кожного боку, щоб вони стали золотистими.