Шукаєте ідеальну страву для вечері? Цей рецепт гуляшу з яловичини з чорносливом точно вразить ваші смакові рецептори. Ця вишукана страва не лише смачна, але й корисна, адже поєднує в собі смаки м’яса, овочів та солодкого чорносливу.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулю нарізати, моркву натерти на тертці та тушкувати у невеликій кількості води на середньому вогні під кришкою. Нарізати м’ясо та додати до казанка. Чорнослив промити та також додати до казанка. Додати 1/2 склянки кип’ятку, посолити та тушити до м’якості м’яса.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…