Рецепти

Смачна тушкована яловича печінка

Цей рецепт яловичої печінки, тушкованої в молоці, пропонує швидкий і простий спосіб приготування неймовірно ніжної та смачної страви. Завдяки використанню молока, м’ясо стає ніжним і соковитим, а пряні спеції надають особливого аромату і смаку.

Інгредієнти:

  • Яловича печінка – 400 г
  • Оливкова олія – 1 ст. л
  • Молоко – 500 мл
  • Борошно – 100 г
  • Сіль, перець, зелень – до свого смаку
  • Цибуля – 1 шт

Приготування:

Печінку промийте та обсушіть паперовими рушниками. Наріжте на шматочки. У сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Обваліть печінку в борошні та обсмажте 2–3 хвилини до утворення скоринки. Додайте нарізану цибулю. Посоліть і поперчіть. Залийте молоком. Після закипання тушуйте під кришкою на невеликому вогні близько 30 хвилин.

Останні новини

KOLA розповіла, скільки витрат було на концерті у “Палаці спорту”

Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…

Зрадниця Повалій розповіла про українське та російське майно

Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…

Смачний ароматний та зігрівальний напій

Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…

Смачний овочевий салат з бринзою

Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…

Смачне кокосово-мигдальне печиво

Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…

Даша Малахова шокована неприємною ситуацією в київському кафе

Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…