Цей рецепт яловичої печінки, тушкованої в молоці, пропонує швидкий і простий спосіб приготування неймовірно ніжної та смачної страви. Завдяки використанню молока, м’ясо стає ніжним і соковитим, а пряні спеції надають особливого аромату і смаку.
Інгредієнти:
Приготування:
Печінку промийте та обсушіть паперовими рушниками. Наріжте на шматочки. У сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Обваліть печінку в борошні та обсмажте 2–3 хвилини до утворення скоринки. Додайте нарізану цибулю. Посоліть і поперчіть. Залийте молоком. Після закипання тушуйте під кришкою на невеликому вогні близько 30 хвилин.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…