Рецепти

Смачна та ніжка курка в клярі на кефірі

Приготування курки в клярі на кефірі – це смачний та простий спосіб приготування смачної страви. Цей рецепт стане чудовим варіантом для швидкого та ситного обіду або вечері. Соковите курячі шматочки, злегка хрустке та ароматне зовні, ніжне та соковите всередині – це те, що зробить ваш стіл по-справжньому апетитним.

Інгредієнти:

  • Філе курячої грудки – 400 г
  • Сіль, перець, приправа для курки – на смак
  • Яйце – 1 шт
  • Кефір – 100 мл
  • Борошно – 3 ст. л
  • Рослинна олія – 4 ст. л

Приготування:

Наріжте курячі грудки на кілька шматочків. Посоліть, поперчіть і приправте до свого смаку. У мисці розбийте яйце з сіллю. Додайте спочатку кефір, а потім просіяне борошно. Збийте вінчиком до однорідної консистенції. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обмокніть кожен шматочок курки у кляр. Обсмажте до золотистого кольору з обох сторін.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…