Сьогодні хочу поділитися дуже простим та легким рецептом смачної закуски. Основа рулету готується з моркви. Дуже підходить для святкового столу на рік кролика!
Інгредієнти:
Випікаємо при 180°~15 хвилин. Час випікання та температура залежать від особливостей духовки Розмір форми 25 х 38 см
Приготування:
Подрібнюю 350 г моркви. Додаю трохи олії та трохи вершкового масла, для смаку.
Пасерую моркву під кришкою на невеликій температурі. Періодично перемішую, стежу, щоб вона не підгоріла.
Готову моркву перекладаю в тарілку і даю трохи охолонути.
Поки морква остигає, поділяю яйця на білок та жовток. Додаю жовтки в моркву, що трохи охолола, висипаю перець за смаком. Перемішую.
У білки насипаю щіпку солі і добре збиваю до стійкої піни. Збиті білки додаю в моркву, добре перемішую.
Виливаю підготовлену масу на лист. Розрівнюю і ставлю запікатися в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку.
Готовому коржу даю охолонути приблизно 10 хвилин.
Поки він остигає готую начинку. Подрібнюю кріп. Додаю кріп у вершковий сир, перемішую.
Трохи остиглий корж перевертаю і знімаю з нього пергамент. Викладаємо на корж начинку.
За бажанням можна додати шматочки помідорів або перцю, але в такому випадку їх треба дуже дрібно нарізати, щоб при згортанні Корж не тріскався. Завертаю рулет за допомогою пергаменту.
Обертаю рулет пергаментом і ставлю в холодильник на 2-3 години.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…