Ця шарлотка з грушами — чудовий варіант для домашньої випічки, який підкорить вас ніжністю та ароматом кориці. Вона має легке і повітряне тісто, яке ідеально поєднується з соковитими шматочками груш.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищуємо груші від шкірки та серцевини, наріжте їх невеликими кубиками. У великій мисці з’єднайте яйця з цукром і збийте міксером до утворення густої світлої піни. Цей процес займе 5–7 хвилин. Додайте до яєчної маси мед і ще раз коротко збийте міксером до однорідності. Борошно просійте через сито, потім змішайте його з сіллю, корицею та розпушувачем. Обережно всипте суху суміш у збиті яйця, швидко, але акуратно перемішайте до однорідної консистенції. Додайте нарізані груші та знову перемішайте. Розігрійте духовку до 180 °С. Форму для випічки діаметром 20–22 см застеліть пергаментом або змажте маслом. Вилийте тісто у форму, розрівняйте і випікайте у духовці 40–45 хвилин до золотистого кольору. Готовність перевіряйте дерев’яною паличкою — якщо вона виходить сухою, випічка готова.
Вони пропонують глядачам безпрецедентний доступ до контенту, розширюючи можливості вибору та дозволяючи переглядати улюблені фільми…
Українська співачка Lida Lee, справжнє ім'я якої Лідія Скорубська, презентувала нову пісню під назвою "Зима…
Українська співачка Анна Трінчер відверто відповіла на запитання про те, чи шкодує вона про шлюб…
Бананово-полуничний смузі — це ідеальний варіант для швидкого, смачного та поживного сніданку або перекусу. Завдяки…
Адобо – це традиційна страва філіппінської кухні, де свинина тушкується в соєвому соусі з оцтом…
Сирні палички з халумі – це чудова закуска з яскравим смаком та хрусткою скоринкою, яка…