Рисова каша — це не лише смачний, але й корисний спосіб почати день або насолодитися смачним сніданком. Цей рецепт пропонує нам подати рисову кашу у поєднанні з ароматними яблуками та карамелізованим цукром, що надасть страві неповторний смак та аромат.
Інгредієнти:
Для топпінгу:
Приготування:
Залийте рис холодною водою і доведіть до кипіння на середньому вогні. Посоліть, зменште вогонь до мінімуму і накрийте кришкою. Обов’язково залиште невеликий отвір для виходу пари. Варіть, поки вся вода не випариться і в рисі не з’являться характерні ямки. У сковорідці розтопіть вершкове масло з цукром і карамелізуйте в цій суміші шматочки яблука 2-3 хвилини. Коли рис готовий, залийте до нього молоко. Перемішайте і варіть на повільному вогні, постійно помішуючи, 2-3 хвилини після закипання. Подайте кашу з фруктами та дрібно нарізаними горішками.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…