Риба з кускусом у духовці — це легка та корисна страва, яка поєднує в собі ніжне філе лосося й ароматний кускус. Готується швидко і не потребує складних інгредієнтів, що робить її чудовим варіантом для повсякденної вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 °C і підготуйте форму для запікання. Наріжте перець чилі та цибулю-порей тонкими кільцями. У форму висипте кус-кус, додайте сіль, перець та полийте оливковою олією. Додайте лимонний сік і залийте гарячою водою. Філе лосося наріжте шматочками та приправте сіллю і перцем. Викладіть рибу зверху на кус-кус, рівномірно розподіляючи шматочки. Зверху розкладіть нарізаний перець чилі та цибулю-порей. Накрийте форму фольгою і відправте в духовку на 20-25 хвилин. Після приготування зніміть фольгу, перемішайте кус-кус і прикрасьте блюдо свіжою петрушкою. Подавайте відразу, поки страва ще гаряча.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…