Риба в картопляному клярі – це простий, але дуже смачний спосіб приготування риби, який точно сподобається усім у вашому домі. Ця страва поєднує в собі ніжність риби з хрусткою скоринкою картоплі, що робить її надзвичайно апетитною. Цей рецепт відмінно підійде як для обіду, так і для вечері, і здатний зробити ваші страви різноманітнішими та цікавішими.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю миємо, чистимо і тремо на великій терці. Додаємо в картопляну масу яйце, муку і сіль. Беремо філе риби, ріжемо на невеликі кусочки та обмащуємо в картопляній “ковдрі”, стискаючи котлету до риби, і смажимо з обох сторін на рослинній олії.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…