Риба в картопляному клярі – це простий, але дуже смачний спосіб приготування риби, який точно сподобається усім у вашому домі. Ця страва поєднує в собі ніжність риби з хрусткою скоринкою картоплі, що робить її надзвичайно апетитною. Цей рецепт відмінно підійде як для обіду, так і для вечері, і здатний зробити ваші страви різноманітнішими та цікавішими.
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю миємо, чистимо і тремо на великій терці. Додаємо в картопляну масу яйце, муку і сіль. Беремо філе риби, ріжемо на невеликі кусочки та обмащуємо в картопляній “ковдрі”, стискаючи котлету до риби, і смажимо з обох сторін на рослинній олії.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…