Риба в картопляному клярі – це простий, але дуже смачний спосіб приготування риби, який точно сподобається усім у вашому домі. Ця страва поєднує в собі ніжність риби з хрусткою скоринкою картоплі, що робить її надзвичайно апетитною. Цей рецепт відмінно підійде як для обіду, так і для вечері, і здатний зробити ваші страви різноманітнішими та цікавішими.
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт
- Яйце – 1 шт
- Борошно – 2 ст. ложки
- Сіль – на смак
Приготування:
Картоплю миємо, чистимо і тремо на великій терці. Додаємо в картопляну масу яйце, муку і сіль. Беремо філе риби, ріжемо на невеликі кусочки та обмащуємо в картопляній “ковдрі”, стискаючи котлету до риби, і смажимо з обох сторін на рослинній олії.