Риба по-польськи – це смачна та проста страва, яка додасть різноманіття до вашого меню. Цей рецепт ідеально підходить для швидкого обіду або вечері, коли часу на готування обмежено, а смакові враження важливі. Він поєднує в собі прості інгредієнти, які доступні кожному, і дозволяє створити смачну та ситну страву.
Інгредієнти:
Приготування:
Яйця відваріть вкрутню протягом 10 хвилин. Охолодіть, очищуємо і наріжте середніми шматочками. Рибу відваріть приблизно 10–12 хвилин у слабосолоній воді, додавши перець. Покладіть у миску яйця, розтоплене вершкове масло та нарізану петрушку. Додайте кілька ложок бульйону від варіння риби. Перемішайте, щоб масло розтануло. Подаємо рибу з яєчним соусом.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…