Зближається Великодня атмосфера, а ви ще шукаєте ідеальний десерт для святкового столу? Спробуйте цей неперевершений рецепт “Пятнистої” сирної паски з шоколадом! Його неймовірне поєднання ніжного м’якого сиру та ароматного шоколаду точно здивує вашу сім’ю та гостей, роблячи святковий стіл ще більш привабливим.
Інгредієнти:
Приготування:
За допомогою блендера збийте м’який сир, цукор, вершки та розтоплене масло. Повинна утворитися однорідна маса. Відкладіть приблизно третину сирної маси в інший посуд. Розтопіть шоколад у мікрохвильовці або на водяній бані. Змішайте його з меншою частиною м’якого сиру. Форму для паски викладіть марлею, згорнутою у 2–3 шари. Поставте в глибоку тарілку або миску дном вниз. Двома ложками кладіть туди звичайну сирну масу та шоколадну, чергуючи їх. Покрийте верх марлею, поставте плоску тарілку та встановіть вантаж, наприклад банку з водою. Перенесіть у холодильник на 8–10 годин. Потім обережно переверніть паску на блюдо, зніміть форму та марлю.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…