Такою піцою можна здивувати та порадувати гостей, та й для себе за браком часу приготувати.
Інгредієнти:
Для тіста
Для начинки
Приготування:
У мене начинка – варена ковбаска та печериці (те, що було).
Готуємо тісто. У глибоку тарілку вбиваємо яйце, дві ложки майонезу та дві-три сметани. Перемішуємо. Всипаємо борошно дрібку солі.
Замішуємо тісто. Тісто має вийти трохи густішим, ніж для оладок. Розподіляємо тісто на сковорідці. Принцип такий: чим тонше, тим швидше випікається піца.
Якщо тіста виявилося забагато, можна ще одну піцу зробити. Змащуємо тісто соусом.
Соус – дві ложки кетчупу та ложка майонезу. Можна будь-який інший на ваш смак.
Ковбасу ріжемо тонкими кружальцями, ріжемо їх навпіл, укладаємо зверху. Так само печериці.
Робимо сітку з майонезу, можна посипати перчиком або іншими спеціями.
Натираємо шматочок сиру і посипаємо піцу.
Печемо під кришкою на маленькому вогні 10 хвилин. Про готовність можна судити з повністю розплавленого сиру.
Ще раз повторюся, що чим тонше тісто і що менше начинки, то швидше піца буде готова.
Посипаємо зеленню, викладаємо на тарілку, нарізаємо на шматочки і частуємо.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…