Паста з мідіями та сиром — це легка і вишукана страва, яка поєднує ніжність морепродуктів і вершкову текстуру сиру. Ідеально підходить для швидкої вечері або обіду, коли хочеться чогось смачного й особливого.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть пасту згідно з інструкцією на упаковці до стану аль денте. Відкиньте на друшляк, щоб зсікла зайва вода. На сковороді розігрійте оливкову олію. Дрібно наріжте часник і обсмажуйте його на середньому вогні до м’якості, поки не відчуєте характерний аромат. Додайте до часнику мідії разом із соком, що виділився під час їх приготування. Обсмажуйте морепродукти протягом 4 хвилин, періодично помішуючи. Викладіть на сковороду відварену пасту, перемішайте і готуйте ще 2 хвилини, щоб усі інгредієнти поєдналися між собою. Зніміть страву з вогню, додайте натертий сир і ретельно перемішайте, щоб сир рівномірно розтанув, надаючи пасті ніжну вершкову текстуру. Приправте сіллю та перцем до свого смаку.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…