До вашої уваги пропоную шикарну закуску на новорічний стіл – дуже смачний курячий рулет з хурмою та горіхами.
Обов’язково приготуйте цю страву за нашим рецептом, прикрасьте і доповніть новорічний стіл апетитними чудо-ласощами.
Інгредієнти:
- Курка (курча) – 1 шт
- Хурма – 1 шт
- Горіхи – 50-70 г
- Желатин у платівках – 4 шт
- Зелена цибуля – невеликий пучок
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
- Зелена олія
Приготування:
У холодну воду відправляємо 4 пластинки желатину та залишаємо на деякий час розмокати. Тонкими кружальцями нарізаємо хурму і ріжемо зелену цибулю. Гострим ножем відокремлюємо м’ясо курки від кісток, щоб вийшов цілісний шматок філе. Куряче філе викладаємо шкірою вниз, зверху додаємо хурму, зелену цибулю та подрібнені волоські горіхи. За смаком посипаємо перцем та сіллю. На начинку викладаємо розмоклі пластинки желатину і акуратно все згортаємо в рулет. Курячий рулет загортаємо в пергамент, а потім у фольгу. М’ясо відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 60 хвилин. Готовий рулет ріжемо на шматочки і подаємо до столу, збризкуючи зеленою олією.
Смачного!