Намазка з кабачків — це легка, ніжна страва, яка чудово підійде для бутербродів або як закуска. Вона поєднує в собі свіжість овочів та аромат спецій, що робить її ідеальним варіантом для літніх сніданків чи перекусів. Готується швидко, а її приємна текстура та насичений смак подарують справжнє задоволення кожному.
Інгредієнти:
Приготування:
Натріть кабачки або цукіні на великій тертці та залиште їх на кілька хвилин, щоб вони пустили сік. Після цього добре приберіть зайву рідину. Дрібно наріжте білий салатний лук або цибулю-порей та подрібніть часник. На середньому вогні розігрійте сковорідку з оливковою олією і злегка обсмажте лук із часником до появи легкого золотистого відтінку. Додайте до сковорідки кабачки, посоліть, поперчіть до свого смаку і тушкуйте кілька хвилин, поки овочі не стануть м’якими. Дайте намазці трохи охолонути, після чого змішайте її з подрібненою зеленню. За бажанням можна додати трохи більше спецій для пікантності. Подавайте охолодженою. Зберігати намазку можна в холодильнику, де вона збереже свіжість і смак до декількох днів.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…