Мімоза з яблуком — це класичний салат, який набуває нових відтінків завдяки додаванню яблука. Страва виходить ніжною, з легкою кислинкою, що надає їй свіжості та робить ще апетитнішою.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть картоплю та моркву до готовності, яйця — круто (близько 10 хвилин). Після варіння остудіть та очищуємо овочі і яйця. Цибулю дрібно наріжте та залийте сумішшю води з оцтом на 10–15 хвилин для маринування. Після цього злийте всю рідину. Злийте рідину з консервованої риби та ретельно розімніть її виделкою. Очищене яблуко, картоплю, моркву, яєчні білки та сир натріть на великій тертці. Жовтки натріть на дрібній тертці. У салатник викладайте інгредієнти шарами: спочатку яблуко, потім риба, далі маринована цибуля, картопля, морква, білки та сир. Кожен шар змащуйте майонезом або робіть майонезну сіточку. Верхній шар посипте натертими жовтками. Поставте готовий салат у холодильник на 2–3 години для просочування.
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…
Українська продюсерка Олена Мозгова пригадала важкі моменти з життя своєї родини та показала, якою була…
Маринована морква — це легка та швидка закуска, яка прекрасно підходить до будь-якої страви. Свіжий…
Фаршировані шампіньйони — це смачна та проста закуска, яка чудово підходить для святкових столів або…
Свині котлети — це класичне блюдо, яке завжди залишається актуальним завдяки своїй ситності та простоті…