Мімоза з яблуком — це класичний салат, який набуває нових відтінків завдяки додаванню яблука. Страва виходить ніжною, з легкою кислинкою, що надає їй свіжості та робить ще апетитнішою.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть картоплю та моркву до готовності, яйця — круто (близько 10 хвилин). Після варіння остудіть та очищуємо овочі і яйця. Цибулю дрібно наріжте та залийте сумішшю води з оцтом на 10–15 хвилин для маринування. Після цього злийте всю рідину. Злийте рідину з консервованої риби та ретельно розімніть її виделкою. Очищене яблуко, картоплю, моркву, яєчні білки та сир натріть на великій тертці. Жовтки натріть на дрібній тертці. У салатник викладайте інгредієнти шарами: спочатку яблуко, потім риба, далі маринована цибуля, картопля, морква, білки та сир. Кожен шар змащуйте майонезом або робіть майонезну сіточку. Верхній шар посипте натертими жовтками. Поставте готовий салат у холодильник на 2–3 години для просочування.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…