Маринована морква — це легка та швидка закуска, яка прекрасно підходить до будь-якої страви. Свіжий аромат солодкого перцю та пікантність гострого перцю додають їй особливого смаку, а процес приготування не забирає багато часу.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищуємо солодкий перець і наріжте його невеликими шматочками. Гострий перець також поріжте, враховуючи бажану гостроту. Складіть нарізані перці у чисту банку. Моркву очистьте і наріжте тонкими смужками або кружальцями, додайте її до перців у банку, щільно утрамбовуючи. В окремій каструлі змішайте воду, яблучний оцет, сіль і коричневий цукор. Постійно помішуючи, доведіть суміш до кипіння, щоб сіль і цукор повністю розчинилися, потім зніміть з вогню. Гарячим маринадом залийте овочі в банці, закрийте її кришкою і кілька разів струсніть, щоб маринад рівномірно розподілився між інгредієнтами. Залиште моркву маринуватися при кімнатній температурі на 1–2 години, але для більш насиченого смаку можна залишити на ніч у холодильнику.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…