Цей рецепт малосольної скумбрії дозволяє вам швидко і легко приготувати власний домашній делікатес за один день. Завдяки ніжному смаку та аромату спецій ваші гості будуть приємно вражені цією чудовою стравою.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску викладіть лавровий лист, обидва види перцю, сіль, цукор і коріандр. Додайте кип’ячену воду і добре перемішайте, щоб сіль і цукор розчинилися. Охолодіть до кімнатної температури. Скумбрію промийте. Видаліть голову, хвіст і, за бажанням, відріжте плавники. Витягніть внутрішні органи з риби та зніміть чорну плівку з внутрішньої порожнини. Ще раз добре промийте скумбрію, обсушіть паперовими рушниками та наріжте порційними шматками. Покладіть рибу в миску та залийте охолодженим розсолом так, щоб повністю покрити. Накрийте кришкою. Через 2–3 години видаліть у холодильник на 21–22 години. Готову рибу зберігайте в розсолі не довше 2–3 днів.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…