Цей рецепт лимонної сирної паски – чудовий спосіб додати святкового настрою до вашого столу під час великодніх свят. Спробуйте цю ніжну та ароматну страву для смачного святкування!
Інгредієнти:
Приготування:
У каструлю з’єднайте лимонний сік, цукор, цедру та яйця. Нагрівайте крем на малому вогні, постійно помішуючи, до загущення. Зніміть з плити та порціями введіть кремове масло. Відразу влийте отриманий крем в м’який сир. Збийте блендером до однорідності. Вмішайте сухофрукти та куркуму. Вистеліть форму для паски марлею та поставте вузькою частиною вниз у глибоку тарілку або миску. Наповніть форму сирною масою. Прикрийте її краями марлі. Встановіть зверху тарілку, а на неї – банку з водою або іншу вагу. Помістіть у холодильник на 12 годин. Злийте сироватку. Переверніть паску на тарілку. Зніміть форму та марлю.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…