Рецепти

Смачна квашена капуста з хроном

Квашена капуста з хроном — це чудовий спосіб зберегти свіжість овочів на зиму. Завдяки додаванню хрону вона набуває гострої нотки, а мед надає легкої солодкості. Цей рецепт — простий і корисний спосіб урізноманітнити меню.

Інгредієнти:

  • Капуста — 2 кг
  • Морква — 1 шт
  • Корінь хріну — 2 шматочки
  • Вода — 1 л
  • Мед — 1 ст. л
  • Сіль — 30 г

Приготування:

Очищуємо та натираємо моркву на великій тертці. Капусту нашинкуйте тонкими смужками. Складіть нарізані овочі в трилітрову банку, додайте шматочки хрону, гарно утрамбовуючи масу, щоб вона щільно лежала. Воду закип’ятіть і дайте їй повністю охолонути. Додайте до неї сіль і мед, ретельно розмішайте до повного розчинення. Цим розсолом залийте підготовлену капусту, щоб вода покрила овочі. Накрийте банку марлею і поставте в глибоку миску. Залиште при кімнатній температурі на 2-3 дні. Раз на кілька годин протикайте капусту дерев’яною паличкою, щоб випускати зайвий газ і прискорити процес ферментації.

Останні новини

Як стрімінгові платформи змінюють індустрію розваг

Вони пропонують глядачам безпрецедентний доступ до контенту, розширюючи можливості вибору та дозволяючи переглядати улюблені фільми…

Lida Lee шокувала оголеним образом у новому кліпі

Українська співачка Lida Lee, справжнє ім'я якої Лідія Скорубська, презентувала нову пісню під назвою "Зима…

Анна Трінчер відповіла, чи шкодує про шлюб з Волошиним

Українська співачка Анна Трінчер відверто відповіла на запитання про те, чи шкодує вона про шлюб…

Смачний бананово-полуничний смузі

Бананово-полуничний смузі — це ідеальний варіант для швидкого, смачного та поживного сніданку або перекусу. Завдяки…

Смачне адобо — тушкована свинина

Адобо – це традиційна страва філіппінської кухні, де свинина тушкується в соєвому соусі з оцтом…

Смачні сирні палички з халумі

Сирні палички з халумі – це чудова закуска з яскравим смаком та хрусткою скоринкою, яка…