Квашена капуста з хроном — це чудовий спосіб зберегти свіжість овочів на зиму. Завдяки додаванню хрону вона набуває гострої нотки, а мед надає легкої солодкості. Цей рецепт — простий і корисний спосіб урізноманітнити меню.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищуємо та натираємо моркву на великій тертці. Капусту нашинкуйте тонкими смужками. Складіть нарізані овочі в трилітрову банку, додайте шматочки хрону, гарно утрамбовуючи масу, щоб вона щільно лежала. Воду закип’ятіть і дайте їй повністю охолонути. Додайте до неї сіль і мед, ретельно розмішайте до повного розчинення. Цим розсолом залийте підготовлену капусту, щоб вода покрила овочі. Накрийте банку марлею і поставте в глибоку миску. Залиште при кімнатній температурі на 2-3 дні. Раз на кілька годин протикайте капусту дерев’яною паличкою, щоб випускати зайвий газ і прискорити процес ферментації.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…