Квашена капуста з хроном — це чудовий спосіб зберегти свіжість овочів на зиму. Завдяки додаванню хрону вона набуває гострої нотки, а мед надає легкої солодкості. Цей рецепт — простий і корисний спосіб урізноманітнити меню.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищуємо та натираємо моркву на великій тертці. Капусту нашинкуйте тонкими смужками. Складіть нарізані овочі в трилітрову банку, додайте шматочки хрону, гарно утрамбовуючи масу, щоб вона щільно лежала. Воду закип’ятіть і дайте їй повністю охолонути. Додайте до неї сіль і мед, ретельно розмішайте до повного розчинення. Цим розсолом залийте підготовлену капусту, щоб вода покрила овочі. Накрийте банку марлею і поставте в глибоку миску. Залиште при кімнатній температурі на 2-3 дні. Раз на кілька годин протикайте капусту дерев’яною паличкою, щоб випускати зайвий газ і прискорити процес ферментації.
Вони пропонують глядачам безпрецедентний доступ до контенту, розширюючи можливості вибору та дозволяючи переглядати улюблені фільми…
Українська співачка Lida Lee, справжнє ім'я якої Лідія Скорубська, презентувала нову пісню під назвою "Зима…
Українська співачка Анна Трінчер відверто відповіла на запитання про те, чи шкодує вона про шлюб…
Бананово-полуничний смузі — це ідеальний варіант для швидкого, смачного та поживного сніданку або перекусу. Завдяки…
Адобо – це традиційна страва філіппінської кухні, де свинина тушкується в соєвому соусі з оцтом…
Сирні палички з халумі – це чудова закуска з яскравим смаком та хрусткою скоринкою, яка…