Нове

Смачна курка по-французьки

Приготування цієї курки по-французьки — це шлях до насолоди ароматами та смаками класичної французької страви. Завдяки комбінації ніжного курячого м’яса зі свіжими овочами та сиром, ви отримаєте смачний обід або вечерю за короткий час.

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 450 г
  • Цибуля ріпчаста – 1/2 шт
  • Помідори чері – 8 шт
  • Майонез – 2 ст. ложки
  • Сметана – 2 ст. ложки
  • Петрушка – 2 гілочки
  • Часник – 2 зубчики
  • Паприка, сіль, перець – на смак
  • Сир – 120 г

Приготування:

Куряче філе нарізаємо на тонкі шматочки. Накриваємо плівкою і добре відбиваємо.
Викладаємо на пергамент. Змішуємо сметану, майонез, часник, петрушку, сіль, перець і паприку до однорідності. Змащуємо м’ясо. Тонко нарізаємо цибулю. Помідори ріжемо колечками. Викладаємо спочатку помідори, потім цибулю, сир (можна за 15 хвилин до готовності). Відправляємо в духовку при 190 градусах на 30 хвилин.

Нове

Популярне