Приготування цієї курки по-французьки — це шлях до насолоди ароматами та смаками класичної французької страви. Завдяки комбінації ніжного курячого м’яса зі свіжими овочами та сиром, ви отримаєте смачний обід або вечерю за короткий час.
Інгредієнти:
- Куряча грудка – 450 г
- Цибуля ріпчаста – 1/2 шт
- Помідори чері – 8 шт
- Майонез – 2 ст. ложки
- Сметана – 2 ст. ложки
- Петрушка – 2 гілочки
- Часник – 2 зубчики
- Паприка, сіль, перець – на смак
- Сир – 120 г
Приготування:
Куряче філе нарізаємо на тонкі шматочки. Накриваємо плівкою і добре відбиваємо.
Викладаємо на пергамент. Змішуємо сметану, майонез, часник, петрушку, сіль, перець і паприку до однорідності. Змащуємо м’ясо. Тонко нарізаємо цибулю. Помідори ріжемо колечками. Викладаємо спочатку помідори, потім цибулю, сир (можна за 15 хвилин до готовності). Відправляємо в духовку при 190 градусах на 30 хвилин.