Куряча грудка з яблуком — це незвичайне поєднання смаків, де ніжне м’ясо набуває солодкуватих відтінків завдяки яблукам, а соєвий соус надає страві особливого аромату та насиченості. Легка й швидка страва, яка підійде як для сімейної вечері, так і для гостей.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте курячу грудку невеликими шматочками. Помістіть її у миску, додайте оливкову олію та соєвий соус. Залиште маринуватися на 15–20 хвилин. Яблуко очищуємо від шкірки та серцевини, наріжте тонкими часточками. Цибулю наріжте кільцями або півкільцями. У сковороді розігрійте трохи оливкової олії й обсмажте цибулю до золотистого кольору, постійно помішуючи, щоб вона не підгоріла. Додайте до цибулі курячу грудку разом із маринадом. Готуйте на сильному вогні 3–4 хвилини, постійно помішуючи, доки м’ясо не стане білим з усіх боків. Зменшуємо вогонь, додайте яблука, посоліть і поперчіть до свого смаку. Накрийте кришкою й тушкуйте ще 7–10 хвилин, поки яблука стануть м’якими, а курка — повністю приготованою.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…