Куряча грудка з яблуком — це незвичайне поєднання смаків, де ніжне м’ясо набуває солодкуватих відтінків завдяки яблукам, а соєвий соус надає страві особливого аромату та насиченості. Легка й швидка страва, яка підійде як для сімейної вечері, так і для гостей.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте курячу грудку невеликими шматочками. Помістіть її у миску, додайте оливкову олію та соєвий соус. Залиште маринуватися на 15–20 хвилин. Яблуко очищуємо від шкірки та серцевини, наріжте тонкими часточками. Цибулю наріжте кільцями або півкільцями. У сковороді розігрійте трохи оливкової олії й обсмажте цибулю до золотистого кольору, постійно помішуючи, щоб вона не підгоріла. Додайте до цибулі курячу грудку разом із маринадом. Готуйте на сильному вогні 3–4 хвилини, постійно помішуючи, доки м’ясо не стане білим з усіх боків. Зменшуємо вогонь, додайте яблука, посоліть і поперчіть до свого смаку. Накрийте кришкою й тушкуйте ще 7–10 хвилин, поки яблука стануть м’якими, а курка — повністю приготованою.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…