Рецепти

Смачна куряча грудка в вершково-часниковому соусі

Куряча грудка в вершково-часниковому соусі — ніжна та соковита страва, яка ідеально підходить для вечері. Поєднання вершків, грибів і часнику створює ароматну та насичену смакову композицію.

Інгредієнти:

  • Куряче філе — 800 г
  • Часник — 4-5 зубчиків
  • Вершки — 10% (200 мл)
  • Шампіньйони — 400 г
  • Рослинна олія — 10 мл
  • Спеції для курки
  • Сіль, перець — до свого смаку

Приготування:

Нарізати куряче філе на невеликі шматочки, часник і гриби — скибочками. Приправити курку спеціями, сіллю та перцем. Викласти м’ясо у форму для запікання, рівномірно розподілити зверху нарізаний часник і шампіньйони. Залити все вершками й поставити у розігріту до 200°C духовку на 45-50 хвилин, поки курка не стане м’якою і рум’яною.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…