Цей рецепт курячої грудки в пергаменті на сковороді стане ідеальним вибором для тих, хто шукає швидкий, простий і дуже смачний спосіб приготування курячого м’яса. Завдяки використанню пергаменту, страва виходить особливо ніжною, соковитою і насиченою смаком. Цей метод дозволяє зберегти всі соки та аромати курячого м’яса, забезпечуючи його найкращий смак.
Інгредієнти:
Приготування:
Філе грудки натріть сіллю, перцем і приправою. Залиште на 20–30 хвилин. Цибулю наріжте напівкільцями, помідори чері — пів кружечками. Помідори можна залишити цілими, якщо вони зовсім маленькі. На столі розстеліть два листи пергаменту. На кожен викладіть трохи цибулі, зверху — філе. Додайте залишену цибулю та помідори. Загніть краї пергаменту і зробіть добре запечатані згортки. Сковороду розігрійте на середньому вогні. Викладіть на неї згортки з філе, прикрийте кришкою і залиште на 7–8 хвилин. Переверніть і готуйте ще стільки ж. Зніміть грудки з вогню і залиште в сковороді під кришкою ще на 12–15 хвилин.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…