Курка з рисом та овочами – це ідеальне поєднання смаків і користі в одному рецепті. Ця страва поєднує в собі ніжне куряче філе, ароматні овочі та пухкий рис, що робить її не тільки смачною, але й поживною. Її приготування займе мінімум часу, а результат обов’язково сподобається всій родині. Ідеально підходить як для буденної вечері, так і для святкових застіль.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе нарізати на невеликі шматочки розміром приблизно 2х2 см. Викласти їх у форму для запікання. Цибулю нарізати чверть кільцями, перець нарізати соломкою, а моркву – пластинками. Всі овочі додати до курячого філе у формі. Додати сіль та спеції, полити оливковою олією. Все ретельно перемішати. Поставити у попередньо розігріту до 200 °С духовку на 15-20 хвилин. Відварити рис у підсоленій воді до напівготовності. Знизити температуру духовки до 180 °С. Дістати форму з духовки, додати відварений рис до курки та овочів. Томатну пасту розвести водою і полити суміш. Додати спеції для плову та роздавлені зубчики часнику. Все ретельно перемішати. Накрити форму фольгою і запікати в духовці при 180 °С ще 25-30 хвилин.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…