Курка з рисом та овочами – це ідеальне поєднання смаків і користі в одному рецепті. Ця страва поєднує в собі ніжне куряче філе, ароматні овочі та пухкий рис, що робить її не тільки смачною, але й поживною. Її приготування займе мінімум часу, а результат обов’язково сподобається всій родині. Ідеально підходить як для буденної вечері, так і для святкових застіль.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе нарізати на невеликі шматочки розміром приблизно 2х2 см. Викласти їх у форму для запікання. Цибулю нарізати чверть кільцями, перець нарізати соломкою, а моркву – пластинками. Всі овочі додати до курячого філе у формі. Додати сіль та спеції, полити оливковою олією. Все ретельно перемішати. Поставити у попередньо розігріту до 200 °С духовку на 15-20 хвилин. Відварити рис у підсоленій воді до напівготовності. Знизити температуру духовки до 180 °С. Дістати форму з духовки, додати відварений рис до курки та овочів. Томатну пасту розвести водою і полити суміш. Додати спеції для плову та роздавлені зубчики часнику. Все ретельно перемішати. Накрити форму фольгою і запікати в духовці при 180 °С ще 25-30 хвилин.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…