Цей рецепт курки у вершково-часниковому соусі ідеально підходить для тих, хто шукає швидкий, але смачний варіант обіду чи вечері. Завдяки простим інгредієнтам і мінімальним зусиллям, ви зможете створити страву, яка вразить своїм ароматом і смаком.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе нарізати на невеликі шматочки. Часник очистити та нарізати тонкими пластинками. Курку посипати спеціями, додати сіль і перець до свого смаку, добре перемішати. Викласти курку у форму для запікання, рівномірно посипати нарізаним часником і додати гірчицю в зернах. Це додасть страві пікантного аромату і неповторного смаку. Залити курку вершками, щоб вони повністю покрили м’ясо. Поставити форму в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікати протягом 45-50 хвилин. Вершки разом із соками курки та часником створять ніжний і ароматний соус.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…