Рецепти

Смачна курка в вершково-часниковому соусі

Цей рецепт курки у вершково-часниковому соусі ідеально підходить для тих, хто шукає швидкий, але смачний варіант обіду чи вечері. Завдяки простим інгредієнтам і мінімальним зусиллям, ви зможете створити страву, яка вразить своїм ароматом і смаком.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 800 г
  • Часник – 4-5 зубчиків
  • Вершки 10% – 150 мл
  • Рослинна олія – для смаження
  • Спеції для курки – 1 ч. л
  • Гірчиця в зернах – 1 ст. л
  • Сіль, перець – до свого смаку

Приготування:

Куряче філе нарізати на невеликі шматочки. Часник очистити та нарізати тонкими пластинками. Курку посипати спеціями, додати сіль і перець до свого смаку, добре перемішати. Викласти курку у форму для запікання, рівномірно посипати нарізаним часником і додати гірчицю в зернах. Це додасть страві пікантного аромату і неповторного смаку. Залити курку вершками, щоб вони повністю покрили м’ясо. Поставити форму в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікати протягом 45-50 хвилин. Вершки разом із соками курки та часником створять ніжний і ароматний соус.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…