Цей рецепт курки у вершково-часниковому соусі ідеально підходить для тих, хто шукає швидкий, але смачний варіант обіду чи вечері. Завдяки простим інгредієнтам і мінімальним зусиллям, ви зможете створити страву, яка вразить своїм ароматом і смаком.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе нарізати на невеликі шматочки. Часник очистити та нарізати тонкими пластинками. Курку посипати спеціями, додати сіль і перець до свого смаку, добре перемішати. Викласти курку у форму для запікання, рівномірно посипати нарізаним часником і додати гірчицю в зернах. Це додасть страві пікантного аромату і неповторного смаку. Залити курку вершками, щоб вони повністю покрили м’ясо. Поставити форму в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікати протягом 45-50 хвилин. Вершки разом із соками курки та часником створять ніжний і ароматний соус.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…