Курка в цитрусовому маринаді – це чудовий спосіб додати свіжий і яскравий смак вашому обіду або вечері. Цей рецепт простий у приготуванні та вимагає мінімум часу, але результат вразить вас своєю неповторною смаковою гаммою та ароматом. Сік апельсина разом зі спеціями прекрасно проникає в куряче філе, роблячи його ніжним і соковитим.
Інгредієнти:
Приготування:
Витисніть сік з апельсина. Додайте спеції (куркуму, каррі, сушені трави (розмарин, прованські), паприку, мелений перець). Помішайте і змастіть маринадом. Зробіть у м’ясі глибокі надрізи та помістіть в них кільця апельсина. Маринуйте протягом 30 хвилин або залиште на ніч. Відправте в духовку при 200° на 40-50 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…