Цей рецепт курки в апельсиновому соусі — справжня знахідка для любителів ароматної та соковитої страви. Завдяки поєднанню цитрусових ноток апельсина з солодкістю меду і пряністю італійських трав, страва набуває особливого смаку, який підкорить навіть найвибагливіших гурманів.
Інгредієнти:
Приготування:
Спершу готуємо соус: з двох апельсинів вичавлюємо сік (150-200 мл), часник нарізаємо тонкими скибочками. Додаємо мед, соєвий соус, сіль та італійські трави. Все ретельно перемішуємо, щоб інгредієнти добре поєдналися. Куряче стегно викладаємо на дно форми для запікання і заливаємо підготовленим апельсиновим соусом. Накриваємо форму фольгою і ставимо в холодильник маринуватися на 2-3 години. Маринад зробить м’ясо більш ніжним і насиченим смаком. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів. Виймаємо курку з холодильника, знімаємо фольгу і зверху викладаємо кружечки апельсина. Ставимо запікати на 45-50 хвилин, час від часу поливаючи курку виділеним соком, щоб вона не пересушилася.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…