Цей рецепт курки в апельсиновому соусі — справжня знахідка для любителів ароматної та соковитої страви. Завдяки поєднанню цитрусових ноток апельсина з солодкістю меду і пряністю італійських трав, страва набуває особливого смаку, який підкорить навіть найвибагливіших гурманів.
Інгредієнти:
Приготування:
Спершу готуємо соус: з двох апельсинів вичавлюємо сік (150-200 мл), часник нарізаємо тонкими скибочками. Додаємо мед, соєвий соус, сіль та італійські трави. Все ретельно перемішуємо, щоб інгредієнти добре поєдналися. Куряче стегно викладаємо на дно форми для запікання і заливаємо підготовленим апельсиновим соусом. Накриваємо форму фольгою і ставимо в холодильник маринуватися на 2-3 години. Маринад зробить м’ясо більш ніжним і насиченим смаком. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів. Виймаємо курку з холодильника, знімаємо фольгу і зверху викладаємо кружечки апельсина. Ставимо запікати на 45-50 хвилин, час від часу поливаючи курку виділеним соком, щоб вона не пересушилася.
Українська психологиня Наталія Холоденко порадувала своїх підписників сімейним контентом, поділившись зворушливими моментами з дітьми. Відомо,…
На початку жовтня український гурт The Hardkiss завершив турне містами США та Канади, де провів…
Яєчні котлети — це простий та смачний варіант для швидкої закуски або обіду. Вони виходять…
Ліниві чебуреки — це швидкий та простий спосіб приготувати улюблену страву без зайвих зусиль. Використання…
Запечений брі з журавлиним соусом — це вишукана страва, яка ідеально підійде як аперитив для…
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…