Цей рецепт курки в апельсиновому соусі — справжня знахідка для любителів ароматної та соковитої страви. Завдяки поєднанню цитрусових ноток апельсина з солодкістю меду і пряністю італійських трав, страва набуває особливого смаку, який підкорить навіть найвибагливіших гурманів.
Інгредієнти:
Приготування:
Спершу готуємо соус: з двох апельсинів вичавлюємо сік (150-200 мл), часник нарізаємо тонкими скибочками. Додаємо мед, соєвий соус, сіль та італійські трави. Все ретельно перемішуємо, щоб інгредієнти добре поєдналися. Куряче стегно викладаємо на дно форми для запікання і заливаємо підготовленим апельсиновим соусом. Накриваємо форму фольгою і ставимо в холодильник маринуватися на 2-3 години. Маринад зробить м’ясо більш ніжним і насиченим смаком. Розігріваємо духовку до 180-200 градусів. Виймаємо курку з холодильника, знімаємо фольгу і зверху викладаємо кружечки апельсина. Ставимо запікати на 45-50 хвилин, час від часу поливаючи курку виділеним соком, щоб вона не пересушилася.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…