Цей рецепт курки у вершково-винному соусі вразить вас своїм ніжним смаком та ароматом. Він ідеально підійде для романтичного вечора чи святкового обіду, додаючи шарму та розкоші вашому столу.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 градусів.
Приготуйте каструлю з кришкою або сковороду, яку можна ставити в духовку. Також підготуйте папір для випічки, діаметром з каструлю. Підтикайте філе лимонним соком і натріть його трошки сіллю. Розігрійте масло в каструлі так, щоб воно розплавилося. Швидко обсмажте філе в маслі, покладіть на кожну шматочок філе круглий папір для випічки, заздалегідь змочений у воді. Перемістіть каструлю в духовку на 6 хвилин. Перекладіть філе на дошку та наріжте на кусочки. Перекладіть на тарілку. Для соусу налийте бульйон та вино в ту саму каструлю, де готувалося філе, швидко зваріть разом з залишеним маслом на сильному вогні до густоти сиропу. Додайте вершки та швидко варіть до легкого згущення. Злегка посоліть та додайте лимонного соку до свого смаку. Полийте соусом філе та одразу подайте.
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…