Цей рецепт курки у вершково-винному соусі вразить вас своїм ніжним смаком та ароматом. Він ідеально підійде для романтичного вечора чи святкового обіду, додаючи шарму та розкоші вашому столу.
Інгредієнти:
Приготування:
Розігрійте духовку до 200 градусів.
Приготуйте каструлю з кришкою або сковороду, яку можна ставити в духовку. Також підготуйте папір для випічки, діаметром з каструлю. Підтикайте філе лимонним соком і натріть його трошки сіллю. Розігрійте масло в каструлі так, щоб воно розплавилося. Швидко обсмажте філе в маслі, покладіть на кожну шматочок філе круглий папір для випічки, заздалегідь змочений у воді. Перемістіть каструлю в духовку на 6 хвилин. Перекладіть філе на дошку та наріжте на кусочки. Перекладіть на тарілку. Для соусу налийте бульйон та вино в ту саму каструлю, де готувалося філе, швидко зваріть разом з залишеним маслом на сильному вогні до густоти сиропу. Додайте вершки та швидко варіть до легкого згущення. Злегка посоліть та додайте лимонного соку до свого смаку. Полийте соусом філе та одразу подайте.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…