Картопляна запіканка “Тартифлет” — це класична страва французької кухні, яка поєднує ніжний смак картоплі, хрусткий бекон та вершковий сир. Ідеальна для сімейної вечері або особливих випадків.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищену картоплю нарізати товстими скибочками. Відварити в киплячій підсоленій воді протягом 8–10 хвилин до напівготовності. Дрібно нарізати цибулю та обсмажити її на вершковому маслі 5 хвилин. Бекон нарізати кубиками, додати на сковорідку і смажити ще 5 хвилин. Розігріти духовку до 220°C. Сир нарізати кубиками. У форму для запікання викласти половину картоплі, посипати зверху обсмаженими цибулею, беконом і сиром. Приправити сіллю та перцем. Повторити шарування. Залити вершками та запікати 10–12 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…