Рецепти

Смачна картопля з шампіньйонами в духовці

Цей рецепт картоплі з шампіньйонами в духовці – це ідеальний варіант смачної та ситної страви для сімейного обіду або вечері з друзями. Ця страва поєднує в собі смакові якості картоплі, ароматних шампіньйонів і ніжності сметани та сиру.

Інгредієнти:

  • Картопля – 5 шт
  • Шампіньйони – 350 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Рослинна олія – 1 ст. л
  • Сіль, перець – на смак
  • Сметана – 2 ст. л
  • Сир – 100 г
  • Яйце – 3 шт

Приготування:

Картоплю варіть протягом 10–15 хвилин. Остудіть і зробіть його. Картоплю наріжте тонкими кружечками, гриби — пластинами, цибулю — півкільцями. Форму для запікання змастіть олією. Викладіть у неї частину картоплі, трошки підсоліть і поперчіть. Додайте частину грибів з цибулею і трошки солі з перцем. Повторіть шари ще один або два рази. Яйця збийте зі сметаною і щіпкою солі. Залийте картоплю з грибами. Зверху посипте натертим сиром. Відправте в попередньо розігріту до 180 °С духовку приблизно на пів години.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…