Цей рецепт картоплі з почеревиною – справжня втіха для шанувальників смачних та ситних страв. Об’єднуючи в собі ароматність почеревини та ніжність картоплі, ця страва стане чудовим варіантом як для повсякденного обіду, так і для вечері в колі родини чи друзів. Спробуйте створити справжній кулінарний шедевр за допомогою цього простого та смачного рецепту!
Інгредієнти:
Приготування:
Картоплю добре вимиваємо і просушуємо. Робимо надрізи. Змішуємо дрібно нарізаний часник, олію, спеції та просмажимо картоплю всередині. Нарізаємо почеревини та вставляємо їх в надрізи. Покриваємо фольгою і випікаємо при 180-190 градусах до готовності (нам знадобилося 50 хвилин). Потім знімаємо фольгу і допікаємо ще 10-15 хвилин.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…