Рецепти

Смачна картопля з почеревиною

Цей рецепт картоплі з почеревиною – справжня втіха для шанувальників смачних та ситних страв. Об’єднуючи в собі ароматність почеревини та ніжність картоплі, ця страва стане чудовим варіантом як для повсякденного обіду, так і для вечері в колі родини чи друзів. Спробуйте створити справжній кулінарний шедевр за допомогою цього простого та смачного рецепту!

Інгредієнти:

  • Картопля – 7 шт
  • Почеревини – 200 г
  • Часник – 4 зубчики
  • Прованські трави, сіль, перець – на свій смак

Приготування:

Картоплю добре вимиваємо і просушуємо. Робимо надрізи. Змішуємо дрібно нарізаний часник, олію, спеції та просмажимо картоплю всередині. Нарізаємо почеревини та вставляємо їх в надрізи. Покриваємо фольгою і випікаємо при 180-190 градусах до готовності (нам знадобилося 50 хвилин). Потім знімаємо фольгу і допікаємо ще 10-15 хвилин.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…