Картопля з грибами та томатами — це чудова страва, яка поєднує в собі простоту приготування та насичений смак. Вона стане відмінним вибором для обіду чи вечері. Завдяки поєднанню ароматних грибів, соковитих помідорів та запеченої картоплі, страва виходить ситною та поживною, ідеально підходить як для щоденного раціону, так і для особливих випадків.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищену картоплю наріжте на шматочки. Додайте сіль та гострий перець до свого смаку, перемішайте. На сковороді розігрійте оливкову олію та обсмажте картоплю на сильному вогні до напівготовності, періодично перемішуючи. Викладіть обсмажену картоплю у вогнетривку форму для запікання. На залишеній у сковороді олії обсмажте нарізану цибулю, часник та гриби. Помідори розріжте навпіл і додайте до овочів. Посоліть, поперчіть на смак. Як тільки овочі пустять сік, перекладіть їх до картоплі та запікайте страву в духовці протягом 20 хвилин при 180 °C.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…