Картопля з грибами та томатами — це чудова страва, яка поєднує в собі простоту приготування та насичений смак. Вона стане відмінним вибором для обіду чи вечері. Завдяки поєднанню ароматних грибів, соковитих помідорів та запеченої картоплі, страва виходить ситною та поживною, ідеально підходить як для щоденного раціону, так і для особливих випадків.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищену картоплю наріжте на шматочки. Додайте сіль та гострий перець до свого смаку, перемішайте. На сковороді розігрійте оливкову олію та обсмажте картоплю на сильному вогні до напівготовності, періодично перемішуючи. Викладіть обсмажену картоплю у вогнетривку форму для запікання. На залишеній у сковороді олії обсмажте нарізану цибулю, часник та гриби. Помідори розріжте навпіл і додайте до овочів. Посоліть, поперчіть на смак. Як тільки овочі пустять сік, перекладіть їх до картоплі та запікайте страву в духовці протягом 20 хвилин при 180 °C.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…