Ця страва з картоплі, грибів і томатів — чудове поєднання ніжних овочів і пряних спецій. Завдяки запіканню у духовці, овочі зберігають свою соковитість та аромат, створюючи ситний і смачний обід або вечерю.
Інгредієнти:
Приготування:
Очистьте картоплю та наріжте її середніми шматочками. Додайте до картоплі сіль і гострий перець до свого смаку, ретельно перемішайте, щоб усі шматочки були рівномірно приправлені. Розігрійте на сковороді оливкову олію. На сильному вогні обсмажте картоплю, періодично помішуючи, до напівготовності — картопля повинна набути золотистої скоринки, але залишатися трохи м’якою всередині. Обсмажену картоплю перекладіть у жаротривку форму для запікання, розподіляючи рівним шаром. На тій же сковороді, де смажилася картопля, підсмажте дрібно нарізану цибулю та часник до прозорості. Додайте нарізані печериці та смажте їх кілька хвилин, поки не випарується зайва волога. Помідори розріжте навпіл або на четвертинки, додайте до сковороди з грибами. Посоліть, поперчіть овочі, і готуйте ще кілька хвилин, поки помідори не пустять сік. Перекладіть отриману суміш овочів та грибів до картоплі у форму. Поставте запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин, поки картопля повністю не приготується, а овочі не набудуть апетитного аромату.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…