Цей рецепт картоплі «Буланжер» – це чудовий спосіб приготувати смачну та поживну страву для всієї родини. Цей смачний картопляний десерт додасть різноманіття до вашого столового раціону і стане прекрасним доповненням до будь-якого обіду або вечері.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищаємо і нарізаємо картоплю тонкими шматочками. Цибулю наріжте тонкими кільцями. Посоліть і поперчіть картоплю. Змастіть форму для запікання вершковим маслом. Викладіть шар картопляних шматочків, потім шар цибулі, повторіть так кілька разів. Акуратно викладіть останній шар картоплі. Залийте шари картоплі гарячим молоком. Накрийте форму фольгою і запікайте картоплю 40 хвилин при 200 градусах. Потім зніміть фольгу, зменште температуру до 180 градусів і запікайте страву ще 40 хвилин. Більш насичений та цікавий смак страві надасть дрібно натертий часник, доданий у кілька шарів. Добре поєднується запечена картопля зі свіжою зеленню та тертим сиром.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…