Рецепти

Смачна картопля «Буланжер»

Цей рецепт картоплі «Буланжер» – це чудовий спосіб приготувати смачну та поживну страву для всієї родини. Цей смачний картопляний десерт додасть різноманіття до вашого столового раціону і стане прекрасним доповненням до будь-якого обіду або вечері.

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля – 2 шт
  • Вершкове масло – 60 г
  • Молоко – 400 мл
  • Сіль, перець – до свого смаку

Приготування:

Очищаємо і нарізаємо картоплю тонкими шматочками. Цибулю наріжте тонкими кільцями. Посоліть і поперчіть картоплю. Змастіть форму для запікання вершковим маслом. Викладіть шар картопляних шматочків, потім шар цибулі, повторіть так кілька разів. Акуратно викладіть останній шар картоплі. Залийте шари картоплі гарячим молоком. Накрийте форму фольгою і запікайте картоплю 40 хвилин при 200 градусах. Потім зніміть фольгу, зменште температуру до 180 градусів і запікайте страву ще 40 хвилин. Більш насичений та цікавий смак страві надасть дрібно натертий часник, доданий у кілька шарів. Добре поєднується запечена картопля зі свіжою зеленню та тертим сиром.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…