Готується дуже легко і просто (без будь-яких проблем), а смак – просто не передати словами! Це найкращий рецепт (на мій погляд). Дуже рекомендую всім скуштувати! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
На розігріту сковороду наливаємо оливкову олію та викладаємо дрібно нарізану цибулю.
Обсмажуємо та викладаємо печериці. Перемішуємо та готуємо на повільному вогні.
Вливаємо сік лимона, перемішуємо. Додаємо солодку паприку, часник та перемішуємо.
Солимо, перчимо, посипаємо орегано, додаємо мед і перемішуємо. Додаємо подрібнену петрушку, перемішуємо та знімаємо з вогню.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…