Готується дуже легко і просто (без будь-яких проблем), а смак – просто не передати словами! Це найкращий рецепт (на мій погляд). Дуже рекомендую всім скуштувати! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
На розігріту сковороду наливаємо оливкову олію та викладаємо дрібно нарізану цибулю.
Обсмажуємо та викладаємо печериці. Перемішуємо та готуємо на повільному вогні.
Вливаємо сік лимона, перемішуємо. Додаємо солодку паприку, часник та перемішуємо.
Солимо, перчимо, посипаємо орегано, додаємо мед і перемішуємо. Додаємо подрібнену петрушку, перемішуємо та знімаємо з вогню.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…