Домашня халва з борошна виходить особливо ніжною та ароматною. Вона чудово підійде для сімейного чаювання та стане солодким доповненням до будь-якого столу. Готується швидко і просто.
Інгредієнти:
Приготування:
У великій каструлі розтопіть вершкове масло, додайте рослинну олію і всипте борошно. Постійно помішуючи, обсмажуйте борошно на середньому вогні до світло-коричневого кольору, приблизно 6–8 хвилин. Поступово, у кілька приймань, влийте гаряче молоко, добре перемішуючи після кожної порції, щоб уникнути грудочок. Варіть суміш ще 2–3 хвилини, доки не загусне, потім додайте цукор і, постійно помішуючи, готуйте 5–10 хвилин до повного розчинення цукру. Готову масу викладіть у форму, розрівняйте та трохи утрамбуйте. Дайте халві повністю охолонути, після чого розріжте на невеликі порції.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…