Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною. Ідеально підходить для святкового столу або просто для смачної вечері. Спеції й гірчиця надають м’ясу особливого смаку та аромату.
Інгредієнти:
Приготування:
У теплій воді розчиніть сіль, додайте чорний та духмяний перець, а також лавровий лист. Помістіть індичку у підготовлений розсіл і залиште на мінімум 1 годину, щоб м’ясо добре просолилося. Розігрійте духовку до 220 градусів. Дістаньте індичку з розсолу, ретельно обсушіть паперовим рушником. Обсипте м’ясо чорним меленим перцем і ретельно змастіть гірчицею. Загорніть індичку у два шари фольги, викладіть на деко і запікайте в попередньо розігрітій духовці протягом 20 хвилин. Після запікання залиште м’ясо в духовці, щоб воно охололо, не відкриваючи дверцята. Це дозволить йому залишитися соковитим.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…